Sorteer op
Sorteer op

St patricks day artikelen en versieringen

St. Patricks day is van oorsprong een Iers feest dit jaarlijks terugkerende feest wordty omringd door de groene ierse kleuren en natuurlijk oranje en wit
Themakleding-benelux speelt in op de behoefte van de horeca en consumenten om een compleet pakket sint patricks day artikelen aan te bieden.
Van Ierse hoedjes tot de vlaggenlijnen van Ierland, Zowel de categorieen kleding, accessoires en versieringen zijn goed vertegenwoordigd met Sint patricks day feestartikelen.

Sint patricksday accessoires

De grote collectie sint patricksday accesoirres is opmerkelijk onderscheidend tel daar bij op de zeer lage prijzen en een natch is gemaakt.
Themakleding-Benelux is een van de grootste aanbieders in Belgie en Nederland van sint patricksday feestartikelen de accessoire collectie bestaat onder andere uit Diverse hoeden voor mannen en vrouwen, strikken en stropdassen, shotglaasjes, kettingen, tiara's en nog vele andere sint patricks day artikelen.

St. patricksday versieringen voor de Horeca

Als echte Ierse pub kun je en wil je waarschijnlijk niet om sint patricksday heen kies dan voor de brandvertragende sint patricksday versieringen van Themakleding-Benelux. Tientallen verschillende speciale sint patricksday artikelen in de ierse vlag kleuren. Wel voert het groen en de Ierse Lepruachon de boventoon.

Waarom Themakleding-Benelux

Als specialist op de Nederlands en Belgische markt met meer dan 200.000 zendingen elk jaar weer kunnen wij ons pakket aanbieden tegen de laagste prijzen en grootste collectie. Onze goedkope feestkleding, versieringen en feestartikelen zijn op de hedendaagse thema's ingericht.
Themakleding-Benelux is aangesloten bij het Webshop Keurmerk en Emota de Europese branche organisatie
 

© 2011 - 2023 GOEDKOPE THEMAKLEDING - VERKLEEDKLEDING - CARNAVALSKLEDING - KOSTUUMS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel