Sponsoring Confetti shopping group

Confetti shopping group is betrokken bij de maatschappij en het leven. Dat het leven niet altijd een feestje is realiseren wij ons terdegen. Daarom kiezen wij er voor jaarlijks een aantal doelen te steunen,
Hieronder een uitleg over de doelen welke wij steunen.
Jump is het nieuwe jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting en volgt het Kinderhartenfonds op. Jump ontwikkelt activiteiten voor kinderen en jongeren om ze te verleiden gezond te leven. 

Jump wil kinderen en jongeren bewust maken van hun eigen hart. Ze interesseren om met en voor hun hart te leven. We betrekken alle kinderen en jongeren tot achttien jaar, met en zonder aangeboren hartafwijking, bij onze activiteiten. Dus actief meedoen en meedenken. Het hart staat daarin altijd centraal. 

In 2006 introduceerde KWF Kankerbestrijding de SamenLoop voor Hoop in Nederland. Het concept is overgewaaid uit Amerika en is de Nederlandse vertaling van Relay for Life, het grootste inzamelingsevenement ter wereld ten bate van de kankerbestrijding. KWF Kankerbestrijding is licentiehouder voor Nederland. Sinds 2006 organiseren veel vrijwilligers op verschillende plaatsen in Nederland deze regionale 24-uurswandelestafette. Teams van 10 tot 15 deelnemers wandelen rond een sportpark, in een park of op een uitgezet parcours in de stad en zamelen geld in voor KWF Kankerbestrijding. De wandeling duurt 24 uur waarbij de teamleden elkaar afwisselen. Die 24 uur staan symbool voor de strijd tegen kanker, die immers ook 24 uur per dag doorgaat.

Loop mee en sta stil bij kanker
Gezellig, ontroerend en inspirerend: de SamenLoop voor Hoop zet meer dan enig ander evenement het psychosociale aspect van kanker centraal. Naast het inzamelen van geld voor kankeronderzoek, worden (ex-)kankerpatiënten in het zonnetje gezet, overledenen herdacht en het leven gevierd. Dit evenement levert daarmee niet alleen een sterk gevoel van saamhorigheid op, maar draagt ook bij aan het bevorderen van maatschappelijke betrokkenheid en solidariteit. Bovendien maakt SamenLoop voor Hoop de ziekte kanker beter bespreekbaar.

© 2011 - 2022 GOEDKOPE THEMAKLEDING - VERKLEEDKLEDING - CARNAVALSKLEDING - KOSTUUMS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel