Sorteer op
 • Oogmasker diamant venice
  Oogmasker diamant venice

  Oogmasker venice diamant
  Kleur: hotpink
  Materiaal: kunststof
  Model: one size fits most

  Thema: gemaskerd bal, bal masque, goedkope, maskers, venetie, goedkope

  art.nr. bol00201

  € 2,25
Sorteer op

Italiaans feestversieringen kopen?

Het land van de groen, wit en rode vlag, pizza, spaghetti, gardameer, azur blauw, azzuri, en nog vele specifieke kenmerken. Themakleding-benelux is als specialist op landenthema's de perfecte partner voor uw feest van kwalitatief hoogwaardige en goedkope versieringen tot speciale feestattributen. Vlaggenlijnen in de italiaanse driekleur of gewoon de vlag van italie, maar ook het azurblauw van het italiaanse voetbalelftal. Themakleding-benelux heeft ook voor een italiaans themafeest, volop kostuums, outfit's, feestkleding of accessoires.
De feestversieringen worden veel gebruikt in horeca gelegenheden voor een leuke italiaanse thema avond, leuk italiaanse feestversieringen om de avond een echte Italie uitstraling te geven. Natuurlijk zijn er ook specifieke Italiaanse tafel versieringen zoals servette, tafelvlaggen of bordjes. 

Prijzen van italiaanse versieringen

De prijzen voor italiaanse versieringen beginnen al bij 0,99 eurocent. Voor een leuke horecagelegenheid heeft u de ruimte al in de driekleuren van italie voor rond de 40 euro. Denk hierbij van leuke vlaggenlijnen van 10 meter of de italiaanse vlag in groot formaat. De italiaan zal zich gelijk op zijn plek vinden en dat voor slecht rond de 40 euro.

Advies italiaanse versieringen

Heeft u een leuke avond in gedachten thuis of in uw horeca gelegenheid en wilt u een complete inrichting, neem dan contact op met onze klantenservice. Alle werkdagen kunnen zij uw ideeen over een Italie avond combineren met onze ervaringen van leuke groen, wit, rode artikelen.

Themakleding-Benelux.nl en Italie

Dagelijks zoekt ons team van inkopers naar de nieuwste italiaanse artikelen. Deze bieden wij als themakleding-benelux.nl als scherpste aan en geven u de mogelijkheid om een fantastische aviond te beleven in italiaanse sferen met feestversiering. Wanneer de bestelling voor 21:00 uur wordt geplaatst word deze veelal dezelfde dag verzonden.
 

© 2011 - 2022 GOEDKOPE THEMAKLEDING - VERKLEEDKLEDING - CARNAVALSKLEDING - KOSTUUMS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel